The Presumably Discharging Self-Examination - Layla Unplugged

Snyggt med gamla hus

Det är snyggt med ett gammat hus om man har renoverat, det är så fint när man försöker att  bevara det gamla och att göra det så fint som man önskar få det. Det är så fint med gammal arkitektur och se att man försöker att bevara det är ju väldigt fint och vackert. Det är kul att se att det går och att det blir så fint och bra när man gör det.
Det är kul att se när man satsar på fasadrenovering i stockholm så att det bevaras och håller sig så fint som det är. Att man ser att det gamla bevaras så att det blir sådär fint som man önskar och att det håller sig vackert.

Mycket som man kan göra för att få det fint

Det finns ju så många fina varianter på att göra det fint och göra det fint. Det finns så många fina saker som man kan bra och det är ju så fint att bevara det fina som redan finns. Ja man vill ju att det ska bevars på det sättet och göra att det behåller det vackra och fina som finns. Dieter ju så vackert i Stockholm och det är ju kul om man kan bevara det så att det håller sig så vackert som man önskar sig. Ja det är ju härglit och så kul när det är så och att man ser att det bevaras och kommer att se likadant ut som det har gjort dom senaste hundra åren. Då blir det extra vackert och fint. Så det är något som man kan kolla efter när man gr runt i stan och njuter av husen som man ser och tänka på att det är så fint och att man får se det och att det bevaras. Ja det är så bra och så trevligt.